Cele mai îngrozitoare accidente care au avut loc la filmări

Viața la Hollywood este periculoasă. Actorii se bucură de celebritate, însă acest lucru nu îi ferește de accidente. Multe vedete și-au pus viața în pericol pe platourile de filmare, alții au suferit accidente grave, unele chiar fatale.

   

Cu toate efectele speciale care există în prezent, unii cascadori încă mai sunt nevoiți să își riște viața, filmând cadre periculoase, totul de dragul artei. În categoria celor mai îngrozitoare accidente care au avut loc la filmări intră și întâmplarea nefericită petrecută pe platourile de filmare ale filmului „Twilight Zone”. Trei actori și-au pierdut viața, doi dintre ei fiind copii de doar 6 și 7 ani.

Iată mai jos care sunt cele mai îngrozitoare accidente care au avut loc în timpul filmărilor!

The Expendables 2


În timpul filmărilor de la The Expendables 2, în care joacă Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis și mulți alți actori consacrați – a avut loc o explozie în care un cascador a murit, iar altul a fost rănit destul de grav.

Harry Potter And The Deathly Hallows, Partea I

David Holmes a fost dublura lui Daniel Radcliffe în primele șase filme Harry Potter. Din nefericire, Holmes a avut de suferit în scena zborului eroilor pe mături zburătoare, fiind prea aproape de zona explozie. el și-a fracturat gâtul și a rămas paralizat pe viață.

The Hangover, Partea a II-a


În timpul filmărilor The Hangover, din Tailanda, cascadorul Scott McLean trebuia să dubleze jocul actorului Ed Helms în timpul unui truc petrecut în viteză mare. Scena presupunea ca Scott să scoată capul prin fereastra automobilului, dar înainte de aceasta cascadorul a hotărât să mărească viteza transportului, ca rezultat nu a reușit să tragă capul înapoi în mașină și s-a lovit de un camion ce venea din partea opusă. Cascadorul a stat două luni de zile în comă, iar după aceste două luni petrecute în sptal, Scott l-a dat în judecată pe Warner Bros, susținând că a suferit leziuni cerebrale permanente.

Now You See Me

În timpul scenei de evadare din containerul cu apă, Isla Fisher era la un pas să se înece. Lanțul de la cătușele sale a rămas blocat, iar Isla Fisher a rămas blocată sub apă aproximativ 3 minute, până a fost salvată de membrii echipei de filmare. Aceștia nu au știut inițial că actrița este blocată, crezând că ea încă își mai interpretează rolul.

Pagini: 1 2