Cele mai amuzante mesaje trimise la beție care s-au dovedit a fi niște fail-uri epice la final!

Există un motiv pentru care băutul este considerat un de păcat cardinal. Când ești beat, îți pierzi controlul asupra simțurilor și faci lucruri pe care le regreți mai târziu. Și ce se întâmplă dacă o persoană care nu-și controlează acțiunile își scoate telefonul mobil? O calamitate!

   

Uneori, mesajele trimise la beție se pot transforma în cele mai mari greșeli făcute în astfel de momente. Consumul de alcool și trimiterea de mesaje pot fi la fel de periculoase ca și consumul de alcool și conducerea unei mașini. Dar uneori, mesajele scrise la beție pot lua o întorsătură hilară, atunci când descoperi ce ai făcut în vreme ce erai beat.

Iată câteva conversații de după beție care au scos la iveală acțiunile oamenilor în vreme ce se aflau în stare de ebrietate. Sunt unele mai amuzante ca altele, și categoric te vor distra pe cinste!

1. Atunci când ești beat, nu mai faci diferența dintre lucrurile vii și cele fără suflet. Acest tip a aflat asta pe calea cea dură.

2. Nici chiar mamele nu fac excepție de la persoanele care se îmbată și nu mai știu de ele. Numai că în aceste momente, există pericolul ca anumite dezvăluiri neplăcute să iasă la suprafață…

3. Cât de beat să fii astfel încât să nu-ți mai poți recunoaște propria iubită?! Da, așa ceva i s-a întâmplat chiar acestui tip, care a aflat abia a doua zi ce gafă imensă făcuse în seara precedentă.


4. Atunci când ești beat, nu mai ții minte prea bine în ce locuri te afli, însă la un moment dat, știi că singurul lucru pe care ți-l dorești este să ajungi acasă. La fel și el.