Cele două zodii de care trebuie să te ferești în luna februarie. Sunt puse pe rele!

În luna februarie, două zodii vor fi puse pe rele. Vor dori răzbunare, vor vrea să arate că au avut dreptate în anumite conflicte. Iată care sunt nativii cu care trebuie să te porți cu mănuși.

   

Una dintre cele două zodii care vor fi agitate toată luna februarie este Taurul. Acest nativ va lua taurul de coarne în situații-cheie și se vor impune cu lejeritate.

Vor deveni imbatabili. Vor avea mereu argumentele la ei, iar cine îi va călca pe coadă se va arde teribil.

Acești nativi au învățat din anul trecut cum trebuie să îi atragă pe dușmani de partea lor, ba chiar să îi convertească în prieteni de nădejde.

Taurii vor fi foarte vocali, așa că este indicat să nu îi deranjezi cu observații răutăcioase, cu ironii și alte tactici care se pot întoarce împotriva ta.

Cealaltă zodie periculoasă în luna februarie este Scorpionul. Acest nativ de apă scoate toate armele și face tot posibilul să câștige bătălii grele, și de data aceasta pe cinstite.

Scorpionii vor fi destul de periculoși pentru că vor intra în posesia unor informații secrete, informații cu care vor putea face mult rău dacă doresc.

Principalul lor scop în luna februarie va fi să se impună în fața celorlalți, să câștige bani, iar pentru asta sunt capabili de multe lucruri.

Ca să te înțelegi bine cu Scorpionii în februarie, va trebuie să le cânți puțin în strună, să îi lași să își vadă de treburile lor pentru că ei știu foarte bine ce fac.

Dacă vrei să ai de câștigat, ai putea să îți oferi sprijinul și vei cunoaște într-un nativ Scorpion un adevărat om, un prieten care te va apăra cu dinții atâta vreme cât aveți interese comune și luptați pentru același țel.