Cel mai cunoscut si bogat cersetor! Lectia de viata pe care o poate aplica oricine…” Oamenii treceau pe langa mine si ma priveau cu dispret”

Unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, un actor celebru si extrem de apreciat pe intreg mapamondul, a afuns cersetor! Iata cum este posibil acest lucru!

   

Dintr-unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene, un actor celebru si aclamat in lumea larga pentru talentul sau incontestabil, a ajuns cersetor! Ei bine, nu viata l-a adus cersind la colt de strada, ci filmarile pentru pelicula “Time Out of Mind”.

Richard Gere a scris , pe pagina lui oficiala de Facebook, despre experienta pe care a avut-o atunci cand s-a transformat in cersetor, pe strazile din New York, cu ocazia filmarilor pentru aceasta pelicula.


“Atunci cand m-a transformat in cersetor si am stat pe strazile din New Tork, nimeni nu m-a observat. Am simtit pe pielea mea ce inseamna cu adevarat sa fi cersetor. Oamenii treceau pe langa mine si ma priveau cu dispret. O singura fameie a fost indeajuns de buna pentru a-mi oferi mancare. A fost o experienta pe care nu o voi uita.

De multe ori, uitam cat de binecuvantati suntem. Nu ar trebui sa luam asta ca pe ceva ce ni se cuvine oricum. Iar daca putem ajuta pe cineva aflat la ananghie, ar trebui sa o facem.


Dupa ce am terminat filmarile, m-am plimbat pe strazi si le-am oferit mancare sic ate 100 de dolari fiecarui cersetor pe care l-am intalnit in drumul meu. Au plans si mi-au multumit sincer. Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”, a scris Richard Gere pe reteaua de socializare.

Nu este pentru prima oara cand actorul vorbeste despre aceasta experienta inedita.

“Am stat acolo mai bine de 40 de minute si nimeni nu m-a privit in ochi in tot timpul asta. Era unul dintre cele mai aglomerate locuri din New York. Daca nu eram un cersetor, ci eram Richard Gere, nu as fi rezistat nici 30 de secunde”, a povestit el revistei People.

Sursa: perfecte.md