Cel mai bun prieten al fiecarei zodii

Semnul tau zodiacal iti poate oferi informatii legate de cel mai bun prieten. Afla ce spune zodiacul in legatura cu prietenia. Pentru fiecare zodie exista un prieten ideal. Afla cum este si cine este acesta, in functie de zodie.

   

Cel mai bun prieten in functie de zodie

Berbec. Berbecii sunt creativi, spontani si se lasa dominati de emotii. Sunt persoane ambitioase. Insa, uneori, ambitia lor se poate transforma in nerabdare. Deci, este posibil sa reactioneze intr-un mod impulsiv. Cel mai bun prieten al Berbecului este Balanta. Aceasta il poate aduce cu picioarele pe pamant ori de cate ori exagereaza atunci cand nu este cazul.

Taur. Taurii pot fi incapatanati. Tocmai de aceea ar putea avea probleme cand au de-a face cu anumite persoane. Cel mai bun prieten al Taurului este Pesti. Sunt persoane loiale, altruiste si linistite. Ar putea tempera Taurii in momentul in care incep sa aiba o atitudine nepotrivita.

Gemeni. Gemenii sunt creativi si sensibili. Nu ezita sa reactioneze ori de cate ori simt ca trebuie sa faca asta. Desi au tendinta de a trece cu usurinta de la o stare de spirit la alta, in general sunt persoane flexibile si te poti intelege de minune cu ei. Cel mai bun prieten al Gemenilor este Varsatorul. Ambele semne zodiacale se vor bucura de lucrurile simple impreuna. Cand Gemenii vor avea o dispoztie proasta, Varsatorii vor sti ca este momentul sa se retraga si sa le ofere putin spatiu.

Rac. Racul nu isi doreste sa fie in centrul atentiei. Este de ajuns sa se stie in sanul unei familii si sa stie ca are cativa prieteni de incredere. Apreciaza momentele de singuratate, insa lucrul acesta nu inseamna ca nu are nevoie de prieteni. Cel mai bun prieten al Racului este Sagetatorul. Pentru ca Racii sunt intoveriti, s-ar putea intelege foarte bine cu Sagetatorii. Motivul este acela ca si cel din urma semn zodiacal are aceleasi trasaturi de caracter.

Pagini: 1 2 3