Cei mai tatuati batrani din lume! Cuplul asta are tatuaje pe 97,5% din corp, au intrat in Cartea Recordurilor si arata foarte bine pentru varsta lor

O poveste inspirationala despre dragoste, acceptarea celui de langa tine si bineinteles… tatuaje

   

Cei mai tatuati batrani din lume. Cuplul asta are tatuaje pe 97,5% din corp. Charlotte Guttenberg si Chuck Helmke locuiesc in Florida si sunt detinatorii recordului de cei mai tatuati cetateni seniori din lume.

Aproape intreg corpul lor este acoperit de tatuaje. Un reprezentat al Cartii Recordurilor a confirmat faptul ca 97,5% din suprafata corpurilor lor este acoperita cu diferite desene.


Chuk si Charlotte totusi desi acum nu par deloc niste batranei obisnuiti si-au petrecut prima jumatate din viata fara sa se fi cunoscut si fara sa fi avut macar un tatuaj. S-au cunoscut asa cum era si de asteptat in salonul de tatuaje acolo unde ea a venit sa-si faca primul tatuaj mare pe picior.

“Inca de la inceput stiam ca vreau un tatuaj mare, iar cel de pe picior a durat aproape 6 ore. Tin minte ca el era aici si m-a tot tinut de vorba ca sa depasesc mai usor durerea mai ales ca era primul meu tatuaj” a povestit Charlotte.

Acum cand sunt deja celebri pentru tatuajele lor si au petrecut pe scaunul de tatuat mai bine de 2.000 de ore toata lumea din comunitate ii stie si ii saluta si isi fac poze impreuna cu ei.


“Fi tu insuti, sa nu-ti fie frica sa te arati asa cum esti tu. Nimanui nu-i pasa in final, asta este tot ceeea ce trebuie sa tii minte. Care e cel mai rau lucru care se poate intampla? Sa nu te placa, asa si…?” a fost sfatul pe care cei doi indragostiti l-au oferit reporteritei in timpul interviului.