Cei mai încăpățânați proprietari care au refuzat cu orice preț să își părăsească locuința

Casa, fie ea oricât de mică și veche, simbolizează destul de mult pentru noi. De ea ne leagă amintiri plăcute, sau mai puțin plăcute și ne face să ne gândim că avem un loc al nostru. Fie că este casa în care am copilărit, ori casa pentru care am făcut sacrificii enorme pentru a o achiziționa, această construcție este locul unde ne simțim în siguranță.

   

Însă, ce te faci când ți se cere să te muți? Unii acceptă acest lucru, însă alții refuză, chiar dacă în joc este vorba de sume mari de bani. Uneori, banii nu pot cumpăra o persoană și trăirile ei, iar acest lucru o dovedesc exemplele de mai jos.

Oamenilor prezentați în acest articol nu le-a păsat că ȋn jurul caselor lor s-au construit autostrăzi, ori centre comerciale imense. Ei au rezistat cu stoicism doar pentru a îşi păstra proprietatea mult iubită. În China, aceste proprietăţi sunt denumite “casele cui”, pentru că orice s-a ȋntâmplat ele nu au fost demolate și au rămas într-un singur loc, aşa cum rămâne un cui.

Edith Macefield a refuzat să-și vândă casa chiar și după ce i-a fost oferită o sumă mai mare de 1 milion de dolari pentru ea. Mai târziu, casa a devenit inspirație pentru filmul „Up”. În prezent, un întreg mall a fost amplasat lângă casa lui Edith.


Mary Cook a refuzat să-și vândă locuința ei mică, chiar dacă toate casele vecine au fost demolate. Astăzi, casa arată ca o ilustrare dintr-o carte de povești pentru copii, prinsă între blocurile uriașe.

Vera Coking a refuzat să-și vândă casa lui Bob Guccione, care dorea să-și construiască casinoul în acel loc. Mai târziu, femeia a refuzat să-și vândă locuința lui Donald Trump.


Un proprietar care a refuzat să-și vândă casa în Melbourne, Australia.

Proprietarul unui duplex din Toronto a refuzat să vândă terenul său, prin urmare casa i-a fost tăiată pe jumătate.

Pagini: 1 2