Ce vor face zodiile de Paște! Astrele au decis deja ce ți se întâmplă!

Vine Paștele și fiecare are planurile sale! Unii vor sărbători alături de familie, alții vor pleca la mare sau la munte! Îți propunem un horoscop amuzant, prin care va ieși la iveală cum va arăta Paștele pentru fiecare zodie în parte!

   

Berbec
Berbecii nu sunt cele mai prietenoase zodii când sunt stresați, iar întâlnirile de familie se temrină întotdeauna prost. Pentru că cei dragi îi cunosc bine defectele și știu cum să-l scoată din sărite, nativul din berbec se ceartă cu familia de Paște.

Taur
Taurii au o latură foarte iubitoare când vine vorba de sărbători și cei dragi. Cel mai probabil, nativul acestei zodii încă mai decorează coșulețe sau ouă încondeiate când vine ora de mers la slujba de Înviere.

Gemeni
Gemenii se simt ca peștele în apă la întrunirile de familie de sărbători. Cum de la Crăciun până acum s-au întâmplat multe lucruri, nativul din gemeni abia așteaptă bârfa cu și despre cei dragi. De Paște, cei născuți în zodia gemeni vor bârfi familia cu prietenii și prietenii cu familia.

Rac
Racii se adâncesc în mâncarea tematică și Paștele îi prinde cu mâinile în pască și miel. După ce și-a petrecut ultimele zile gătind și făcând curățenie, nativul din rac este epuizat la final. În plus, pentru că nimeni nu pare să-i recunoască meritele niciodată, se va plânge non stop, potrivit unica.ro.

Leu
Leii se entuziasmează foarte tare când vin sărbătorile care implică cadouri. Pentru că e atât de egocentric, nativul acestei zodii își petrece Paștele întrebând pe toată lumea ce va primi de la Iepuraș.

Fecioară
Fecioarele sunt veșnic nemulțumite și ce prilej mai bun de văicăreală decât o adunare de familie în locul copilăriei? Tot Paștele, fecioara se va plânge că decorațiunile sunt urâte, că masa festivă e sărăcăcioasă și că drobul are prea mult mărar.

Balanţă
Balanțele abia așteptau un nou prilej să se facă frumoase și să se îmbrace spectaculos. De Paște, balanța va petrece jumătate din zi în fața oglinzii, contemplând și pictând farduri, pentur un look de sărbătoare.

Scorpion
Scorpionii nu prea iubesc sărbătorile religioase, pentru că ei sunt mai nebunatici și senzuali și nu au voie să facă mai nimic din ce le place de Paște sau Crăciun. Când toată lumea ciocnește ouă, scorpionul se furișează să probeze un costum sexy de iepuraș pentru mai târziu.

Săgetător
Săgetătorii sunt prea agitați de sărbători ca să se bucure efectiv de ele. Nu de alta, dar de la Paște până la vacanța de 1 mai e doar o aruncătură de băț. În timp ce digeră drobul, săgetătorul caută pe net să facă rezervări la munte de 1 mai.

Capricorn
Capricornii urăsc sărbătorile pentru că asta presupune mulți oameni care le cunosc slăbiciunile și pentru că de sărbători lumea nu merge la serviciu. Cel mai probabil că nativul acestei zodii și-a de lucru pentru acasă de Paște și abia așteaptă să servească pasca cineva ca să se poată întoarce la treabă.

Vărsător
Vărsătorul a trebuit deja să schimbe rezervarea pentru microbuz pe un bilet de tren, iar Paștele îl prinde alergând după acesta. Fără succes, vărsătorul pierde trenul din cauza bagajelor împachetate de-a valma și plânge în gară neajutorat.

Peşti
Nativii din pești sunt foarte îngrijorați când vine Paștele. Pe lângă familie și atmosferă solemnă, Paștele înseamnă multă mâncare grea și ciocolată, care înseamnă kilograme în plus. Și ce ne facem pe urmă, de 1 mai, când nu intrăm în costumul de baie?