Ce trebuie să faci ca să nu-ţi mai miroasă gura urât! Leacul care omoară toate bacteriile din gura ta în doar 5 minute

Multe persoane sunt afectate de respiratia urat mirositoare, desi se spala pe dinti si folosesc ata dentara in fiecare zi.

   

Aceasta afectiune apare din cauza aliemntelor care raman intre dinti sau a unor bacterii din cavitatea bucala. Oricare ar fi cauza, este destul de greu sa scapi de respiratia urat mirositoare.
In comert se gasesc multe produse care promit sa elimine respiratia urat mirositoare, insa accestea sunt destul de scumpe si contin chimicale care pot afecta dantura, motiv pentru care este mai bine sa aplezi la metode naturale.

Iata un remediu care iti poate fi de folos.

Ingrediente:

– 1 lingura de miere
– 1 pahar de apa calda
– 1/2 lingurita de scortisoara
– 1 lingura de praf de copt
– 2 lamai

Preparare:

Se storc lamaile si se pune zeama intr-o sticla, dupa care se adauga scortisoara, mierea, apa si praful de copt. Se agita bine amestecul si se folosesc cate 2 lingurite de amestec pentru a te spala pe dinti si a curata gura.

Se face gargara cu remediul si se scuipa dupa cateva minute. Scortisoara este antibacteriana si va elimina bacteriile care cauzeaza respiratia urat mirositoare.

Mierea are aceleasi beneficii ca scortisoara, iar praful de copt alcalinizeaza cavitatea bucala si albeste dintii. Lamaia va oferi o aroma placuta amestecului si elimina bacteriile de pe dinti.