Ce sumă urma să primească Tudor Simionov, românul ucis la Londra, pentru o noapte de muncă! Iubita lui l-a rugat să stea acasă, el a spus că oferta primită era „prea bună”

Un român de 33 de ani și-a pierdut viața în Londra, acolo unde era angajat ca bodyguard la o petrecere exclusivistă. Tudor Simionov a decis să lucreze în noaptea de Revelion pentru că i se oferise o sumă de 400 de lire.

   

O apropiată a Mădălinei, iubita lui Tudor, a declarat pentru ziarele din Marea Britanie că ea l-ar fi rugat pe acesta să nu lucreze de Anul Nou, dar el a considerat că oferta financiară era de nerefuzat. „A fost plătit cu 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou, ceea ce înseamnă dublu față de cât câștiga ca agent de pază în zona de vest a orașului. Mădălina i-a cerut să nu lucreze în noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus că au nevoie de bani și că este o ofertă mult prea bună pentru a o refuza. Aveau nevoie de bani pentru că-și doreau să întemeieze o familie”, a declarat Katarina Petran.

De când a ajuns la Londra, Tudor lucra ca și bodyguard în cluburi, mai ales la cele care organizau petreceri exclusiviste. „Tudor a început să lucreze pentru cluburi și petreceri exclusiviste aproape imediat după ce a ajuns la Londra. Avea, de asemenea, experiență ca agent de securitate la București. Era un fanatic al fittnesului”, a mai spus Katarina Petran.


Publicația Mirror a scris, joi, că românul fusese angajat în acea noapte pentru a proteja prinți arabi și multimilionari ce participau la o petrecere VIP „sălbatică”, în care „totul era permis”.

Potrivit mirror.co.uk, bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, încerca să oprească un grup de 10 indivizi, înarmați, să pătrundă în locația de lux deținută de „un om de afaceri bogat” în care se desfășura o petrecere VIP