Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Anumite boli se pot manifesta modificand aspectul corpului tau. Uite ce spune forma corpului tau despre tine.

1. Silueta tip dreptunghi
În zilele noastre, este tipic să crezi că cel mai bun standard pentru corpul feminin este o formă de clepsidră. Cu toate acestea, în trecut, silueta tip dreptunghi reprezenta forma perfectă. Acest fapt poate fi datorat și rarității cu care se putea întâlni o femeie cu corpul tip clepsidră. Silueta tip dreptunghi, este deci, cea mai întâlnită. Pe de altă parte, dacă corpul tău are această formă, îți va fi mult mai greu să obții niște forme sexi și voluptoase. Acest fapt te poate face să aduni resentimente și invidie când te gândești la celelalte femei. Vestea bună este că te ghidezi mereu după valori clasice și stai cât mai departe de posibilitatea unei greșeli.

2. Silueta tip măr
Acest tip de persoană tinde să iubească mai mult mâncarea decât iubește activitatea fizică. Acest lucru ar putea fi legat de istoricul familiei, de hormoni sau de orice alte probleme medicale, totuși, se datorează în principal consumului de alimente fără a face exerciții fizice.
Dacă te afli în acest grup de persoane, este mai probabil să dezvolți diabet sau boli de inimă. Trebuie, de asemenea, să acorzi mereu o atenție deosebită greutății tale. În schimb, dacă te mândrești cu acest tip de siluetă, te vei bucura și de cel mai înalt nivel de încredere de sine. Această încredere e exprimată și în dormitor, unde ești mult mai romantică și mai expresivă și ca urmare, te bucuri de cele mai intense relații sexuale.

3. Silueta tip pară
Majoritatea femeilor nu doresc să facă parte din acest grup; totuși, o formă de pară este, de obicei, foarte interesantă, îndrăzneață și ieșită din comun. Tu ești sufletul petrecerii și toată lumea vrea să fie în jurul tău. Ai norocul de a avea mai mulți prieteni și mai multă atenție din parte oricui. De aceea, rar suferi de singurătate. Ești o persoană sigură pe ea, care este, de asemenea și foarte artistică.
Ești însă mai susceptibilă de a avea probleme de sănătate. Endometrioza, chisturile și cancerele sunt mai susceptibile de a se dezvolta într-o femeie cu silueta tip pară. Fii deci mai atentă la starea ta de sănătate și la stilul de viață.

4. Silueta tip triunghi inversat
Această formă este, de asemenea, considerată a fi o formă de con. Acest lucru se datorează faptului că zona umărului este de obicei mai lată decât baza. Partea bună: rareori ai probleme de sănătate. În plus, poți mânca non-stop, chiar orice dorești, fără a avea probleme considerabile cu greutatea. Acest lucru provoacă multă invidie în rândul prietenilor tăi. Cu toate acestea, cel mai bine este să renunți șa
Pizza și să mănânci mai multe legume. Te exprimi diferit când vine vorba de viața privată și cea publică, dar , deși nu ești la fel de extrovertită ca femeile cu forma pară, știi cum să te distrezi și să îi faci și pe alții să se simtă bine în preajma ta.

5. Silueta tip clepsidră
O formă de clepsidră tinde să fie forma cu cea mai mică valoare de încredere, destul de ciudat în ciuda admirației din partea celorlalți. Însă e posibil ca tocmai această atenție din partea celorlalți să te facă să te gândești în general mai mult la ceea ce cred alții despre tine și acțiunile tale. Nu e neapărat un lucru rău, pentru că muncești mereu pentru a fi cea mai bună versiune a ta.
Deși în aparență afișezi încredere și siguranță, ești de fapt destul de timidă și stresată.
Din păcate, dintre toate celelalte forme, daci ai o siluetă tip clepsidră îți e greu să menții o viață amoroasă de succes. Problema ta este că ai standarde incredibil de înalte- nu doar în ceea ce te privește pe tine ci și când vine vorba de un potențial partener.