Ce se întâmplă în aceste momente cu şoferul român, care a provocat accidentul de duminică, din Ungaria

Un nou accident grav, în care au fost implicaţi români a avut loc, duminică, în Ungaria. Vinovat pentru producerea accidentului este un şofer român în vârstă de 39 de ani.

   

Accidentul a avut loc după ce românul, care conducea un microbuz cu remorcă, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit cu o maşină din Slovacia, după ce a intrat pe contrasens, iar o altă maşină condusă tot de un român a intrat în acestea.

Şoferul român care a produs tragedia din Ungaria a fost reţinut de poliţia din Ungaria, scrie Observator.tv. Bărbatul a fost dus la audieri, acolo unde trebuie să explice cum s-a produs accidentul. Poliţia maghiară a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.Zece oameni, printre care și opt români, au fost răniți în urma accidentului care s-a produs duminică. Incidentul a avut loc pe drumul național 42, între localitățile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, foarte aproape de granița cu România. Șase dintre cei opt români răniți au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ceilalți doi, cu răni grave, au fost transportați la un spital din zonă.

Maghiarii cer interzicerea şoferilor români pe şoselele din Ungaria
În urma celor două accidente grave care au avut loc în Ungaria, cel în care nouă români au murit, dar şi cel de duminică, când zece persoane au fost rănite, maghiarii solicită interzicerea românilor pe şoselele din Ungaria.

„Ar trebui să facem ceva în legătură cu toţi criminalii români”, este mesajul transmis de un maghiar la o postare pe Facebook legată de accidentul de duminică.