Ce se intampla daca tii o bancnota impaturita sub forma de triunghi in portofel. Putina lume stie acest lucru, asa se rezolva o problema pe care multi o au

Pentru atragerea norocului la bani si pe plan profesional sunt o gramada de superstitii si obiceiuri.

   

Unii se jura ca diverse obiceiuri merg, si ca datorita lor au ajuns sa aiba o viata lipsita de griji, altii sunt de parere ca acestea sunt doar povesti.
Un lucru este insa sigur: nu te costa nimic sa experimentezi si sa incerci sa pui in practica o asemenea superstitie.

Spre exemplu, se spune ca daca tii mereu in portofel o bancnota impaturita sub forma unui triunghi banii vor veni la tine fara ca tu sa alergi dupa ei.

Fie vei avea noroc si vei castiga la loto, fie vei fi pus in fata unei oportunitati foarte bune de a deschide o afacere cu un potential urias, fie vei primi o mostenire.

Multi spun ca efectul unui asemenea obicei vine rapid dar in pasi mici. Vei observa intai efectele in acoperirea datoriilor: aceste probleme se vor rezolva rapid.

Ulterior vei incepe sa nu mai ai grija zilei de maine, iar la final banii nu vor mai fi o problema pentru tine; vei avea mereu un surplus confortabil, care sa iti permita sa incerci lucruri noi si sa iti satisfaci majoritatea placerilor si dorintelor.