Ce se intampla daca faci amor in prima zi a menstruatiei?

Cel mai mare stres pentru o femeie este atunci cand aceasta se afla in perioada de menstruatie. Pe langa faptul ca in unele momente crampele abdominale sunt greu de suportat, doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba grija ca cei din jur sa nu observe ca sunt in acea perioada a lunii.

Hormonii o iau razna in faza de menstruatie, iar cheful de sex este mai mare ca niciodata. Cu toate acestea, multe cupluri se oripileaza atunci cand vine vorba de a face sex fix in acele zile. Fie din cauza prejudecatilor ori din necunostinta, multe cupluri prefera sa se abtina de la cele trupesti, insa habar n-au care sunt benficiile unei astfel de experiente.

Cel mai mare avantaj de a face sex in prima zi de menstruatie este acela ca poti scapa de crampele abdominale. Tensiunea din abdomen, alaturi de crampele din zona respectiva pot fi diminuate simtitor prin orgasm, sustin specialistii, intrucat placerea intensa ajuta la atenuarea oricarei dureri.

Loading...
Loading...

Cu toate acestea, unele femei nu simt aceasta placere in timpul unui act sexual la menstruatie, astfel ca partenerul trebuie sa fie bland atunci cand vine vorba de penetrare ori sa aiba rabdare cu sotia/iubita pana cand crampele se mai potolesc.

Sexul ajuta foarte mult la relaxarea muschilor vaginali, ca sa nu mai spunem ca endorfinele, hormoni ai fericirii, sunt eliberate in „punctul culminant”, fiind considerate adevarate medicamente naturale.