Ce se întâmplă când un bărbat îmbrățișează o femeie așa

O îmbrățișare intimă dintre un bărbat și o femeie l-a inspirat pe scriitorul David Tumarinson să scrie acest text emoționant:

   

“Când un bărbat se apropie încet, din spate, și îmbrățișează o femeie, închide un cerc. Cercul ei și cercul lui. Un cerc de sensibilitate, de căldură și protecție. Plasează astfel, femeia în mijlocul cercului său. În mod neintenționat, plasează femeia în centrul universului său. O îmbrățișare în care cei doi nu-și spun nimic. Ea simte energia caldă ce vine de la mâinile lui liniștite și fierbinți.
Când un bărbat îmbrățisează o femeie, ea simte că îi cresc aripi și că poate zbura. Se creează un cerc de iubire, calm și confortabil. Tăcerea și sensibilitatea o fac pe ea să se topească asemenea unui cub de zahăr într-o ceașcă de ceai. Cine e ea acum? Cine e cea care se bucură de cercul ăsta plin de iubire?

E femeie sau e doar o fetiță? Oare este iubită sau iubește? Oare o pătură a tăcerii îi acoperă umerii și îi ascunde gândurile? Sau poate nimic nu este ascuns în acest cerc? Până la urmă, el o ține în brațe și o protejează de lumea singură și rece. În brațele lui, totul e cald și confortabil. Aceste brațe o protejează și îi asigură liniștea. E tot ce caută, așteaptă și speră, în necunoștință o femeie.

Îmbrățișează-ți iubita mai des. Locul ei e în centrul cercului tău. Prețuiește-o arătându-i cât de senzuală și tandră este dragostea ta. Iubește-o și atât.”