Ce se intampla atunci cand un barbat nu face amor un an de zile

Se spune că oamenii se gândesc la sex la fiecare 20 de secunde, astfel încât este dificil să stăm fără sex o perioadă lungă de timp.

In varsta de 34 de ani Peter a facut un pariu cu colegul lui de camera si l-a castigat. Acesta a castigat 50 de mii de dolari si i-a donat apoi pentru o cauza buna. El a folosit banii pentru a ajuta fetele din Cambodgia care sunt victime ale comertului sexual.

Un an de zile an fara sex a fost intr-adevar o adevarata provocare. Peter a dezvaluit detalii din experienta sa unica si modul in care abstinenta i-a afectat viata. Inainte de a incepe provocarea, acesta a iesit cu o multime de fete diferite.

Multe fete stia ce avea sa faca si au vrut sa treaca prin patul lui inainte de marea pauza.
Timp de trei luni de zile m-am masturbat, insa apoi m-am oprit. Timpul acesta a fost o modalitate foarte buna de a schimba accentul de energie. Am experimentat o schimbare spirituala. Meditatia a schimbat viata mea.

Simt ca am trecut printr-o calatorie spirituala si acum privesc lucrurile diferit. M-am schimbat foarte mult, acum sunt mai realist si am o mai mare coerenta si profunzime in relatiile mele.