Ce salariu are Viorel Stegaru de la Acces Direct, soțul Vulpiței, de când s-a angajat: ”Vă dau o veste bună”

Au dispărut de pe micile ecrane, dar continuă să-și țină fanii la curent! Ce salariu are Viorel Stegaru de la Acces Direct, soțul Vulpiței, de când s-a angajat? Nu te-ai fi așteptat la suma asta.

   

Vulpița și Viorel cu siguranță nu au nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială cuplul minune care a amuzat mii de români. Au devenit consacrați după ce și-au spus povestea de viață la ”Acces Direct”, de la Antena 1, iar de acolo și până la succesul colosal de care s-au bucurat a mai fost doar un pas.

Ce salariu are Viorel Stegaru de la Acces Direct, soțul Vulpiței, de când s-a angajat
Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au dispărut din lumina reflectoarelor, însă nu și din cea a fanilor. Cum au strâns ditamai comunitatea în mediul online, Vulpița și Viorel se văd nevoiți să-i țină la curent pe internauți cu tot ceea ce fac. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soțul tinerei din Blăgești s-a angajat la mijlocul lunii ianuarie la o firmă de curățenie și pune bani de-o parte pentru momentul în care va deveni tătic pentru a doua oară.

”Vă dau o veste bună, astăzi am luat și eu salariul pe prima lună lucrată și cam într-o oră, o oră și jumătate plec, să-mi văd și eu fata. O să stau vreo 3 săptămâni cu fata, după care revin înapoi la muncă. Veronica trebuie să vină și ea să-și facă un control la doctor, să vedem cum mai decurge sarcina”, a povestit Viorel Stegaru într-un filmuleț postat pe canalul de Youtube.

Viorel Stegaru: ”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie”
Cât despre suma pe care o câștigă pentru a-și întreține familia, vă spunem că Viorel este plătit între 2.000 și 2.500 de lei pe lună. De asemenea, salariul bărbatului depinde de rezultatele sale și de sarcinele pe care le duce cu brio la bun sfârșit. Chiar și așa, o fire nemulțumită, după cum deja îl cunoașteți, lui Viorel nu-i convine deloc că nu are un salariu fix stabilit.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, mai declara soțul Vulpiței în urmă cu ceva timp.