Ce s-a intamplat in primul episod de EXATLON. Conflict intre concurenti!

Cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de Kanal D a început miercuri şi anunţă noi aventuri spectaculoase.

   

Update: Războinicii au câştigat fără probleme primul joc din sezonul 2 de Exatlon şi au pus mâna pe vila luxoasă. S-a terminat 10-5, iar Faimoşii vor merge la baracă.
După terminarea jocului, Whats Up a avut o dispută verbală cu unii dintre cei în albastru, supărat că ar fi fost îngânat de unul dintre Războinici. Spiritele s-au încins între componenţii celor două echipe, dar apoi totul s-a rezolvat fără incidente violente.

Whats Up a plâns de nervi după conflict, supărat că cei din echipa sa nu l-au înţeles şi i-au reproşat că este agresiv. Cearta dintre cântăreţ şi Războinici a continuat şi la analiza de după joc, în prezenţa lui Cosmin Cernat.

Update: Beatrice şi Naomi de la Războinici au avut mari probleme la toboganul cu apă şi a fost nevoie de intervenţia organizatorilor pentru a le scoate din apă.

Update: Războinicii conduc cu scorul de 7-2. Adrian Blidaru şi Cristina Nedelcu au reuşit să aducă cele 2 puncte ale celor în roşu.

Update: Cele două echipe joacă în primul episod pentru vilă! Echipa căştigătoare va sta într-o vilă cu piscină, iar cea învinsă va fi trimisă la baracă.

Prima probă din acest nou sezon al Exatlon este una nouă. Se joacă până când scorul ajunge la 10.

Stire initiala
Zece Faimoşi şi zece Războnici se vor înfrunta pentru a ajunge în finală şi pentru a pune mână ulterior pe marele premiu, de 100.000 de euro.

Concurenții sunt supuși la probe mai dure, eliminările nu se mai fac pe bază de sms-uri ci doar prin prisma probelor sportive și spiritele sunt mult mai încinse.

În primele secvenţe oferite de Kanal D din primul episod, se poate observa cum Naomi (Războinicii) este în apă, după ce a aterizat de pe un tobogan și pare că are probleme să ajungă la marginea bazinului.

Cosmin Cernat spune apoi că aceasta are probleme, apoi un bărbat sare în apă pentru a o scoate pe concurentă.

De asemenea, Whats Up (Faimoşii) are parte de un schimb dur de replici cu un adversar
De suparare ca intreaga echipa a pierdut din cauza jocului sau, cantaretului i-au cat si cateva lacrimi insa colegul sau, Adrian Blidaru, baschetbalist si conducator de joc cu experienta, a incercat sa ii ridice moralul.