Ce s-a intamplat cu vasluianul pagubit cu 10.000 de euro de o tanara cu 30 de ani mai tanara

Constantin Popa, 51 de ani, bărbatul din Vaslui care ajungea „vedetă” în presă după ce o tânără cu 30 de ani mai tânără l-a păcălit cu 10.000 de euro, caută în continuare să își facă dreptate.

   

Vasluianul și tânăra din localitatea Buda și-au mutat conflictul în mediul online. Deși dosarul lui Constantin Popa a ajuns pe masa judecătorilor, fata, acum în vârstă de 20 de ani, așa cum puteți vedea și în prinscreenurile publicate de Vremea Nouă, îi râde în față.

Totodată, Constantin Popa mai susține și faptul că autoritățile din România nu fac nimic să îl ajute. Sursa citată mai sus că totul s-a împotmolit la postul de Politie din Osesti, acolo unde ar fi trebuit să fie audiați și martorii.

De la ce a pornit povestea
Povestea a început după ce, în urmă cu mai bine de 5 ani, Popa, plecat la muncă în Finlanda, a crezut că a reușit să-și găsească și iubirea vieții lui. Chiar dacă tânăra cunoscută pe o retea de socializare are cu 30 de ani mai puțin, bărbatul a crezut-o și, timp de 3 ani a ajutat-o cu bani. Venit în țară pentru a fi alături de tânără, Constantin Popa a constatat că, de fapt, a fost păcălit cu peste 10.000 de euro.„Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditatii și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat.

Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am gpsit-o acasã. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa.

Suma ar depăși 40.000 de euro
De asemenea, bărbatul a povestit că suma cheltuită a depășit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

În 2018 a făcut și o plângere penală pentru înșelăciune. Dar, răspuns la plângerea sa a primit după aproximativ doi ani. „După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. As vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spunea Constantin Popa atunci.