Ce s-a întâmplat cu un șofer din Craiova care a fost filmat când a circulat pe spațiul verde și a trecut pe roșu

Un șofer care a circulat pe spațiul verde și a trecut apoi pe culoarea roșie a semaforului a fost identificat și amendat, după ce imaginile cu „întâmplarea”, petrecută în Craiova, au fost filmate și au ajuns la polițiști.

   

Episodul uluitor s-a derulat joi în Bănie, iar vineri au fost luate deja măsuri împotriva șoferului indisciplinat.

„Joi, 11 februarie 2021, un conducător auto a efectuat o manevră de depășire a coloanei de autoturisme ce se afla oprită la semaforul aflat la intersecția străzilor Râului și Brestei. Depășirea a fost făcută pe spațiul verde ce desparte sensurile de mers de pe strada Râului. Manevra a fost surprinsă de alți participanți în trafic, iar imaginile au fost publicate pe internet”, au transmit reprezentanții Poliției.

Amendă de 1.580 de lei
Identificarea șoferului a fost doar o formalitate. „În urma analizei imaginilor, Poliția Locală a reușit identificarea proprietarului autoturismului marca Ford Mondeo, iar astăzi, vineri 12 februarie 2021, autoturismul a fost ridicat pentru nerespectarea dispozițiilor privind circulația rutieră.


Persoana în cauză a fost amendată cu suma de 1000 + 580 lei pentru că a circulat pe zona verde și trotuar și 3 puncte de penalizare la permisul de conducere”, au mai spus polițiștii.