Ce s-a intamplat cu cei 5 adolescenti care au filmat si au ras de un barbat care se ineca? “Vezi ca te duci la fund, nu miscam un deget”

Un grup de adolescenti au fost protagonistii unui filmulet macabru, in luna iulie 2017, exact in urma cu un an. Cei cinci tineri cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani au dat dovada de o cruzime rar intalnita.

   

Aflati pe marginea unui lac, acestia au observat cum un barbat (identificat ulterior cu numele Jamel Dunn, 33 de ani) se ineca in apele lacului si se chinuia sa ramana la suprafata.
In loc sa il ajute, adolescentii au inceput sa rada, dar si sa il filmeze pe barbat, in timp ce se lupta sa traiasca.

Mai mult, cei cinci tineri il torturau pe Jamel Dunn, spunandu-i ca nu il va salva niciunul din ei.

“Ieşi din apă, vezi că te duci la fund. Nu mişcăm un deget. Nu te ajută nimeni, cine te-a pus să intri acolo? E gata, nu mai iese”, se aud adolescentii pe inregistrarea video.

In ciuda faptului ca fapta lor este una grava si de un sadism foarte mare, instanta nu i-a pedepsit pe tineri, sub motivatia ca nu exista o lege in Florida care sa ii oblige pe cetateni sa acorde primul ajutor unei persoane.

Şeful poliţiei a descris acţiunile lor drept „inumane şi crude”, dar spune că legea nu îi permite să îi tragă la răspundere pe cei cinci.