Ce s-a ales de Gabi, dupa ce a parasit Insula Iubirii! S-a impacat cu fosta?

Gabi şi Andreea au părăsit “Insula Iubirii”, după ce au avut loc mai multe situaţii îngrijorătoare. Fostul concurent a afirmat faptul că suferă de depresie de mai bine de zece ani, motiv pentru care se comportă aşa cum nu trebuie.

   

Înainte cu câteva zile ca imaginile să fie difuzate la televizor Gabi a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde şi-a cerut scuze public faţă de toată lumea şi faţă de Andreea, cea alături de care a mers în Thailanda, pe “Insula Iubirii”, pentru a-şi testa iubirea. Acolo, el s-a simţit atras de ispita Eugenia, iar ea deja formaun cuplu cu ispita George. Din păcate, lucrurile nu au mers aşa cum şi-au propus ei şi au părăsit insula după nici două zile petrecute acolo.

“Vreau să îmi cer scuze în mod public persoanei care a stat lângă mine, a avut răbdare cu mine, a încercat să mă schimbe prin felul ei vesel de a fi, eu fiind un pesimist convins, şi care la un moment dat a reprezentat alături de mama, cea mai importantă persoană din viaţa mea. Acest om, aceasta femeie este un suflet mare pe care eu nu am mai ştiut să-l apreciez, am uitat sa fac asta, am devenit egoist, egocentrist m-am scăldat cu gândul într-o perspectivă gri, aşa cum am făcut-o mereu. Am căutat continuu defecte, le-am văzut, m-au deranjat, dar asta fac eu de obicei: văd partea negativă. Ştiu că am gresit, am exagerat, îmi asum toate perlele pe care le-am scos împotriva ei, suport consecinţele, practic atacând-o pe ea m-am atacat singur, şi dacă vreţi in continuare să daţi în ea nu mai faceţi asta, pentru ca eu sunt de vină şi eu am activat toate lucrurile astea, şi o să accept în continuare criticile deşi unii dintre voi parcă aţi luat-o personal deşi nu ne cunoaştem, şi nici nu-mi doresc asta, să cunosc niste oameni care la rândul lor practic fac acelaşi lucru şi atacă de parcă instinctul de prădator le este cel mai apropiat prieten! O seară faină vă urez!!!”, a scris Gabi pe reţelele de socializare.