Ce s-a ales de fosta soție a lui Augustin Viziru, la 9 ani după ce l-a înșelat pe actor. Oana Mareș s-a umplut de bani!

În anul 2011, Augustin Viziru se despărțea cu mari scântei de Oana Mareș, femeia care îi devenise soție cu numai 2 ani în urmă și alături de care trăise o frumoasă poveste de dragoste, timp de 11 ani.

   

La vremea respectivă, Oana Mareș a fost prinsă în fapt de reporterii Ciao, în timp ce își înșela soțul, pe nimeni altul decât Augustin Viziru. Blondina a fost surprinsă acasă la Cosmin Natanticu, despre care Augustin Viziru spunea că este colegul său de trust, iar la adresa fostei sale soții, actorul mărturisea că este „maniaco-depresivă”. Anii au trecut, iar după despărțirea celor doi, Augustin Viziru nu a mai fost văzut în spațiul public cu vreo relație serioasă și de durată, informează playtech.ro.

Nici povestea dintre Oana Mareș și Cosmin Natanticu nu a continuat, căci aceasta a declarat, potrivit playtech.ro, că se vizitează din când în când, doar ca amici. Anii au trecut, iar fiecare dintre cei doi și-a văzut de viața lui.

Augustin Viziru a rămas în televiziune și a fost implicat în numeroase proiecte, care mai de care mai interesante, iar Oana s-a întors și ea pe sticlă. Sursa citată informează că fosta soție a actorului moderează acum emisiunea ”OANAapp”, care este difuzată pe TVR 2. De asemenea, Oana Mareș mai face parte din câteva spoturi, dar se și implică în afacerea cu mobilă a familiei.

Mai mult, Oana Mareș și-a refăcut viața și s-a recăsătorit cu Dragoș Săbăreanu, un afacerist din București, iar evenimentul a avut loc în anul 2014.