Ce outfit stylish a purtat Ducesa de Cambridge la botezul fiului său, Prințul Louis!

De când l-a adus pe lume pe Prințul Louis, Ducesa de Cambridge a fost văzută de puține ori în public, fiind în concediu de maternitate. Astăzi, însă, Kate a reapărut în public, având loc creștinarea mezinului ei. Cum a decurs totul? Fără cusur!

   

La puțin timp după ora 16:00 a Marii Britanii, Kate a apărut, cu somnorosul Prinț Louis în brațe, la Capela St. James. Stilată, fericită și foarte relaxată, Ducesa de Cambridge a dat o nouă lecție de rafinament.


Ea a ales să poarte, din nou, o creație Alexander McQueen, așa cum s-a întâmplat și-n cazul celorlalte două botezuri, pe care a accesorizat-o cu o pălărie de tip bentiță, semnată de aceeași Jane Taylor. Nimic surprinzător în alegerea Ducesei de Cambridge, însă nici greșit. Kate arată mai bine ca oricând!

În cazul celorlalte două botezuri, Kate a purtat ținute la fel de elegante, în nuanțe neutre. La botezul Prințului George, primului născut, care a avut loc pe 23 octombrie 2013, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un outfit superb, semnat de Alexander McQueen, în culoarea untului. Își accesorizase, pe atunci, ținuta cu o pălărie de tip fascinator și bijuterii discrete. Culmea e că ținuta a reciclat-o și cu alte ocazii, la evenimente importante de-ale coroanei britanice.


Cât despre botezul Prințesei Charlotte, Kate a purtat o ținută și mai puțin sofisticată. Ea a apelat din nou la designerul Alexander McQueen pentru a-i desena outfitul perfect. Ea a purtat atunci o rochie albă, cu un croi simplist, care îi punea în evidență silueta vizibil slăbită după cea de-a doua naștere. Pălăria fusese semnată de Jane Taylor și prezenta un motiv floral. Chiar și această ținută a mai fost văzută în public, după botez. S-a întâmplat chiar la nunta Prințului Harry, când Kate a purtat o versiune asemănătoare, dacă nu identică, a acestui outfit.