Ce obsesii au femeile, în funcţie de zodie

Leu
Surprinzător sau nu… femeia leu e dependentă de atenţie. Ea vrea să fie mereu în centrul atenţiei tuturor, vrea să atragă toate privirile, să monopolizeze toate discuţiile şi să iasă în evidenţă cu orice ocazie!

Fecioară
Fecioarele sunt dependente de liste. Da, ai citit bine. Trebuie să meargă la cumpărături – își fac listă. Au de rezolvat niște task-uri la birou – altă listă. Trebuie să plece în vacanță – listă cu toate cele necesare. Da, e clar, fecioarele sunt obsedate de liste!

Balanță
Obsesia femeii născute în balanță este… ea însăși. Da, este narcisistă, fără doar și poate! Mereu se gândește ce ar putea face pentru a arăta mai bine, cum să strângă bani pentru a-și lua o nouă geantă sau ce tehnologie de ultimă generație să mai încerce pentru a avea pielea și mai fină!

Scorpion
Spre fericirea multor bărbați, femeile scorpion sunt obsedate de sex. Și nu de orice partidă de sex, ci doar de cele excelente! Adepte ale pozițiilor noi, inedite și uneori de neimaginat, ale jucăriilor sexuale și ale practicilor vechi de seducție, femeile scorpion vor să facă mereu sex de calitate.

Pagini: 1 2 3