Ce melodie au ales fiul și nora lui Liviu Dragnea pentru dansul mirilor

Valentin Ștefan, băiatul lui Liviu Dragnea, și soția lui, Gina Alexandra Tătulescu, au ales, pentru dansul mirilor, melodia “Frumoasa mea”, interpretată chiar de Marcel Pavel. Nora boss-ului PSD are 28 de ani, este din Mizil și în urmă cu nouă ani a participat la preselecția pentru a deveni reprezentanta României la Miss Universe.

   

Fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit, duminică, la capela Palatului Snagov cu Gina Alexandra Tătulescu. Fosta participantă la Miss Universe România a arătat fabulos la cununia civilă, unde a optat pentru o rochie turcoaz, apreciată de toți invitații.


Cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, Gina Tătulescu s-a pregătit ca la carte pentru a arăta perfect în ziua nunții. Primul lucru pe care l-a făcut a fost realizarea machiajului. Ea a ajuns pe mâinile Emei Uta, make-up artistul vedetelor

Țoți miniștrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ şi toţi greii PSD din ţară au venit la eveniment. Meniul a fost unul exclusivist. Invitații au fost „răsfățați” cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.

Sursa: cancan.ro