Ce mare s-a făcut fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru! India Roxana a împlinit 9 ani

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru se bucură de o familie frumoasă, în care i-au făcut loc și micuței India Roxana, fetița adoptată în urmă cu mai bine patru ani de celebrul cuplu. Micuța s-a făcut deja mare, împlinind 9 ani chiar de curând.

   

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt unul dintre cele mai sudate și apreciate cupluri din showbiz, cu toate că au ales să nu mai apară așa des la TV sau la evenimente publice. Cei doi artiști au preferat să se bucure de viața de familie cât mai departe de ochii curioșilor. Și chiar pare că le priește la maximum acest lucru!

Ce mare s-a făcut fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru, India Roxana
O dovadă în acest sens sunt și cele mai recente imagini surprinse cu Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, alături de doi dintre cei trei copii ai lor. Dragoș și Dana, alături de copiii India Roxana și Kadri au fost surprinși după ce au fost la un restaurant din zona Floreasca din Capitală.

Lejer îmbrăcați, familia Bucur s-a bucurat de o zi frumoasă în familie. Sofia, fiica cea mare a soților Bucur, acum în vârstă de 16 ani, a fost cea care a lipsit din peisaj. Însă ce mare s-a făcut fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru! Micuța India Roxana a împlinit la începutul lunii august 9 ani, iar de 4 ani se bucură de toată dragostea părinților și fraților ei.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, despre decizia de a o adopta pe India Roxana
În 2017, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucuri dădeau vestea că au adoptat un copil. A fost vorba de India Roxana, o fetiţă de etnie romă, unul dintre copiii pe de lista celor greu adoptabili.

Dana Nălbaru a dezvăluit cum a ales-o pe India Roxana dintre atâţia copii care așteptau să fie luați acasă de o nouă familie.
„Da, noi ne-am dorit la modul real să salvăm viaţa cuiva. Eu eram implicată şi mă implic în continuare în tot felul de activităţi umanitare. Nu fac mare tam-tam din asta, dar mă implic atât cât pot.

Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că, totuşi, nu ies din zona mea de confort. Atunci am simţit că vreau să merg mai departe, că nu e o implicare suficientă în a schimba cu adevărat viaţa cuiva. Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi.

Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui. E clar că Roxana ar fi avut o cu totul altă viaţă dacă noi nu am fi adoptat-o. Am vorbit cu Dragoş, care a rezonat la această idee. Când am încheiat procesul de adopţie, puteam aştepta să ni se genereze un copil, dar noi am ales să ne ducem la lista copiilor greu adoptabili şi să găsim o fetiţă pe care nu o vrea nimeni.

Nu suntem singurii oameni. Sunt o grămadă de oameni care fac lucruri mult mai frumoase decât noi.”

Și Dragoș Bucur a mărturisit că el și soția sa Dana Nălbaru s-au îndrăgostit imediat de micuța India Roxana.

„Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie, există nişte întâlniri de grup, unde vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie.”, a povestit în urmă cu ceva timp celebrul actor.