Ce inseamna sa fii „buna” la pat?

„Mai important decât să arate bine este să se simtă bine”, spune George. Am intervievat „la sânge” trei bărbaţi şi am aflat ce-i trebuie unei femei pentru a fi bună la pat.

Răspunsurile îţi prezintă, fără menajări, preferinţele lor sexuale şi criteriile pe care o femeie bună la pat trebuie să le îndeplinească!

Loading...

1. Trebuie să fii lipsă de inhibiţii
Cei trei consideră că pudicitatea nu are ce căuta în pat. Îl impresionezi dacă laşi lumina aprinsă şi nu-ţi baţi capul cu felul în care arăţi, crede Matei.

George e de părere că o femeie bună la pat nu spune niciodată că există ceva dezgustător în materie de sex. „Îmi place să văd o femeie care se foloseşte de simţuri în mod constructiv, nu ca să îmi spună să fac un duş. O femeie bună la pat ştie că sexul poate să devină murdar şi la propriu”, spune el.

2. Trebuie să araţi că-ţi place…
Iată un aspect unde cei trei nu s-au pus de acord. Matei preferă ca o femeie să geamă „normal” şi consideră „false şi exagerate” ţipetele şi zgomotele stridente, mai ales în momente relativ „liniştite”.

Andrei, în schimb, este încântat atunci când partenera lui „dă tot ce poate în pat”, şi vede gemutul ca pe o restricţionare.

Pentru a fi bună la pat e cazul să-i arăţi prin orice manieră că-ţi place ceea ce se petrece. George apreciază orice tip de sunet, dar şi un limbaj al corpului pe măsură: zgârieturile sau muşcăturile nu lipsesc din meniu.

Loading...

3. Trebuie să fii dispusă să încerci orice măcar o dată
Cu exprimări diferite, cei trei mi-au dezvăluit aceeaşi idee: fii deschisă în materie de sex şi nu spune un NU categoric. Cu cât eşti mai atentă la nevoile lui, cu atât vor fi şi ei dispuşi să facă compromisuri. Matei, George şi Andrei afirmă că e important ca toată lumea să fie mulţumită şi să existe un raport egal între cei dai şi ce primeşti.

Pag Anterioara1 din 3