Ce înseamnă pentru bărbaţi “o femeie bună la pat”

Orice barbat isi doreste o femeie buna la pat, si orice femeie aspira la acest titlu. Tocmai de aceea, azi incercam sa aflam care ar fi definitia ei. Pentru a fi cat mai aproape de adevar, am stat de vorba cu cativa reprezentanti ai sexului masculin, cu varste cuprinse intre 24 si 32 de ani, dar si cu cateva femei.

Ce am aflat? In primul rand, se pare ca femeile si barbatii nu au pareri chiar atat de diferite, in aceasta privinta. Apoi, cu toate ca reprezentantele sexului frumos au o imagine ceva mai idealista legata de „femeia buna la pat”, definind-o ca fiind senzuala, pasionala ori dezinvolta, atat ei, cat si ele cred ca o astfel de femeie ar trebui sa fie totodata si dezinhibata, deschisa la nou si sigura pe ea.

Cum definesc barbatii o femeie buna la pat?

– „O femeie buna la pat ar trebui sa fie sigura pe ea, tandra si inovatoare”.

– „Sa arate bine, sa se miste bine si sa aiba multe fantezii pe care sa le punem apoi in practica impreuna. Conteaza mult si sa nu aiba prejudecati”.

– „Pentru mine o femeie buna la pat inseamna o femeie cu experienta, care stie ce vrea si cum vrea. Trebuie sa se implice si, normal, sa arate bine”.

– „Sa fie deschisa la nou si sa stie cum sa ma satisfaca, fara sa uite de placerea ei. Nu-mi plac femeile care se concentreaza sa imi faca mie pe plac si fac din asta un scop. Imi place sa ma simt bine cu partenera si sa simt ca si ea se bucura de ceea ce se intampla acolo”.

– „Femeia buna la pat nu trebuie sa aiba complexe. Trebuie sa aiba, in schimb, initiativa. Si sa-i placa jocurile erotice, pentru ca de-asta suntem acolo, nu sa jucam sah”.

Tu cum crezi ca ar trebui sa fie o femeie buna la pat?