Ce i-a putut face o femeie din Teleorman bărbatului pe care ar fi trebuit să-l îngrijească. Cumplit!

Scandal într-o comună din Teleorman. Un bărbat de 55 de ani a murit răpus de cancer. Oamenii s-au îngrozit când au aflat ce s-a întâmplat cu el în ultimele clipe de viață. A ajuns bătaia de joc a femeii plătită să aibă grijă de el.

   

Întreaga poveste a fost făcută publică pe un grup de Facebook din Alexandria.

În loc să-l îngrijească, și-a bătut joc de el în ultimele zile de viață!
Bărbatul fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu un an și jumătate. A luptat cu ea cât a putut, însă cancerul a fost mai puternic. Ajunsese să nu mai poată merge. Primăria din Sfințești a venit în ajutorul lui și a desemnat o femeie, beneficiară de ajutorul social, să-l ajute pe bărbat cu cele necesare.

“Cum avea de prestat aproape 30 de ore pe luna, această ar fi fost pusă să meargă circa o ora pe zi la locuința bărbatului să-I aprindă focul și să-I dea să mănânce, eventual să îi facă și un pic de curat. În schimbul serviciului, nu ar mai fi trebuit să presteze altă muncă în sat, primind în schimb ajutorul social. Femeia ar fi și primit bani de la bolnav, din pensie, să îi facă cumpărături”, se arată în postarea de pe Facebook.

În loc să-și facă treaba, femeia s-a trezit cu un dosar penal pentru furt calificat, după ce rudele bărbatului au aflat că i-a dispărut televizorul din casă. Între timp, bărbatul a murit, însă scandalul continuă.

Primarul este acuzat că nu eliberează certificatul de deces, iar rudele că vor să profite de bani după moartea bărbatului. Îngrijitoarea, în schimb, susține că a luat televizorul pentru a avea grijă de el “să nu se spargă”, așa cum i-ar fi spus bolnavul.


Scandal între autorități, rude și îngrijitoare
“Primarul și Viceprimarul se preoocupa să demonstreze că totul s-a desfășurat în condițiile legii.

Rudele dezbat între ele cine să preia locuința decedatului, întrucât niciunii nu sunt rude apropiate, căci bărbatul nu avea nici soție, nici copii.

Beneficiara ajutorului social speră să scape de acuzația de furt, și speră, la rândul ei, că ar putea avea dreptul de a prelua locuința celui pe care l-a îngrijit în ultimele săptămâni de viață

Bătrânul care și-a trăit ultimele clipe în scandal și mizerie, a ajuns la 2 metri sub pământ, rudele ocupându-se de înmormântare”, se încheie postarea de pe pagina de socializare.