Ce fel de persoana esti in functie de degetul mic de la mana stanga

Este cunoscut faptul că mâinile pot dezvălui trăsături despre personalitatea ta. Iată ce spune lungimea degetului inelar despre tine – şi nu oricum, ci atunci când este raportat la un alt deget

   

Tot ce ai de făcut este să te uiţi la poziţia degetului mic de la mâna stângă în relaţie cu degetul inelar. Aşa vei afla ce fel de iubita eşti.

1. Ce fel de iubita eşti dacă degetul mic ajunge la nivelul primului segment al degetului inelar.

Abilităţile tale de comunicare sunt satisfăcătoare. Dacă ai şansa de a rămâne singura cu cineva, un posibil partener, foloseşte această ocazie în cel mai bun mod posibil şi profită de moment. Nu te gândi prea mult la modul în care îţi vei exprima emoţiile şi sentimentele. Bucură-te de fiecare zi ca şi cum ar fi Ziua Îndrăgostiţilor şi ai mai multă încredere în tine şi în propriile forţe!

2. Ce fel de iubita eşti dacă degetul mic depăşeşte prima parte a degetului inelar.
Eşti o persoană destul de inteligentă şi eşti un bun comunicator, chiar ştii să vorbeşti. Pentru tine, exprimarea emoţiilor şi sentimentelor este floare la ureche. Eşti bună, blânda şi generoasă cu toţi oamenii pe care îi întâlneşti. Dar ai grijă! Mulţi bărbaţi pot înţelege asta şi pot interpreta gresti generozitatea şi bunătatea ta. Fii moderată atunci când vrei să flatezi un potenţial partener.

3. Ce fel de iubita eşti dacă degetul mic este situat sub primul segment al degetului inelar.
Chiar dacă eşti atrasă de cineva, nu arată în mod clar acest lucru. Tu vrei să vezi mai întâi ce va face cealaltă persoană, iar dacă bărbatul respectiv nu îţi răspunde cu aceeaşi monedă, te va dezamăgi destul de repede. Dacă îi mărturiseşti ceea ce simţi pentru el încă de la bun început, probabil că nu vei realiza prea multe. În loc de asta, încearcă să comunici cu acea persoană prin SMS, Facebook sau WhatsApp. Vei vedea că în scris îţi exprimi sentimentele mult mai bine.