Ce face o femeie când îşi doreşte să facă amor cu tine. Cum procedează

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: încercă să impresioneze
Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Modul în care te abordează sau vorbeşte cu tine este diferit de felul în care vorbeşte cu ceilalţi. Atunci când o femeie te place şi vrea să facă sex cu tine va încerca prin orice mijloace să te impresioneze, va părea mult mai interesată de ceea ce ai de spus şi va folosi o voce suavă pentru a scoate în evidenţă feminitatea.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: simte să te atingă foarte des
Un bărbat poate să-şi dea seama când o femeie vrea să facă sex cu el atunci când ea simte nevoia să îl atingă foarte des pe diferite părţi ale corpului. În acest fel nu încearcă decât să-ţi atragă atenţia asupra ei, să-ţi sugereze că se simte bine în prezenţa ta şi că este disponibilă.

Loading...
Loading...

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: îţi invadează intimitatea
Când unei femei îi place de un bărbat şi vrea să facă sex cu el va dori să fie cât mai mult în preajma lui. Va simţi nevoia să stea cât se poate de aproape de el, chiar dacă este spaţiu suficient în jur. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? Adoră să fie în prezenţa ta, sperând că în acest fel îţi vei da seama că ea vrea mai mult.

Pagini: 1 2