Ce face o femeie când îşi doreşte să facă amor cu tine. Cum procedează

Nu toate femeile sunt rușinoase atunci când le pică un bărbat cu tronc și vor să facă dragoste cu el. Ba din contră, fac tot felul de gesturi prin care să-i dea de înțeles acest lucru. Iată câteva semne că își dorește să facă sex cu tine!

De cele mai multe ori avem impresia că reprezentanții sexului puternic fac primul pas atunci când vor să seducă o femeie. Însă lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Și femeile au tendința să-și arate disponibilitatea, numai că ele o fac în alt mod. Iată câteva semne că își dorește să facă sex cu tine.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: zâmbeşte cu subînţeles
Este cunoscut faptul că o femeie nu zâmbeşte pur şi simplu unui bărbat decât dacă îl place. Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine? În momentul în care observi că cea din faţa ta nu îşi poate şterge zâmbetul cu subînţeles de pe buze atunci când te priveşte poţi fi sigur că intenţiile ei sunt cu totul şi cu totul altele.

Cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine: după felul în care se comportă
Aproape orice bărbat poate să-şi dea seama foarte uşor când o femeie îl place sau vrea să facă sex cu el. Tot ceea ce trebuie să faci este să observi felul în care se comportă ea în prezenţa ta. În privinţa faptului cum recunoşti o femeie care vrea să facă sex cu tine, fii foarte atent la limbajul corpului ei şi acesta îţi va dezvălui adevăratele sale intenţii.

Pagini: 1 2