Ce comentariu a lăsat fiica lui Carmen Harra la această poză postată de Andreea Mantea!

Andreea Mantea le-a transmis fanilor ei de pe rețelele de socializare cele mai frumoase urări. Vedeta s-a fotografiat lângă brad, alături de fiul său, David, iar detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că băiețelul vedetei a crescut foarte mult, iar cei doi au țșinut să-și asorteze hainele, într-o zi atât de importantă.

   

„Să aveți un Crăciun binecuvântat, fericit, frumos și plin de iubire! ❤️❤️❤️”a scris Andreea Mantea, pe Instagram, în dreptul postării.
„Sunteți superbi,mulțumi la fel!!! / Crăciun minunat alături de cei dragi! 🎄 / Crăciun fericit, alături de cei dragi și apropiați ție! 😀🌟💫❄️⭐️🎉” i-au scris fanii, în comentarii.

Un mesaj în dreptul pozei a atras atenția. Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, a complimentat băiețelul Andreei, dar și pe ea: ”Ai cel mai frumos băiat. Și tu ești minunată”

Andreea Mantea s-a împăcat cu tatăl copilului
Frumoasa brunetă a mărturisit că, deși inițial a decis ca fiul ei să crească doar cu ea, ulterior, și-a dat seama că micuțul David are nevoie și de prezența tatălui său, Cristi Mitrea. Prezentatoarea a mai spus că are o relație cât se poate de normală cu luptătorul de MMA, ba chiar că se înțeleg mult mai bine de dragul copilului lor.

“Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți.

În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o să mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună. Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp.