Ce bolid conduce FIUL lui Liviu Dragnea! Românii obişnuiţi nici nu pot visa la aşa ceva

Fiul preşedintelui PSD este pasionat de autoturismele puternice.

   

În timp ce Liviu Dragnea e implicat în tot mai multe bătălii politice, Valentin Dragnea are timp berechet şi banii necesari să se ocupe de autoturismele personale. În cazul unor maşini Dragnea Jr a apelat la firme de tuning pentru a le transforma aşa cum şi-a dorit.

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile si le-a trecut in revista cele pe care le tine intr-un garaj in care, pentru a se pastra o temperatura ideala pe timp de iarna, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar si un Rover detinut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

Conform informaţiilor de pe site-ul firmei de tuning Golf 6 R a ajuns la ei cu 270 CP respectiv 350 Nm şi provocarea a fost să obţină mai multă putere. După ce s-au monatat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) maşina deţinută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP si 622 Nm.

Astfel, modelul Golf 6 R este, conform celor de la Exelixis Motorsport, cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulaţie.