Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Deține mai multe locuințe și terenuri

Ce avere are Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR și-a făcut publică declarația de avere, de unde reiese că are mai mule terenuri, locuințe, conturi bancare cu mii de euro, dar și obiecte de valoare, moștenite din familie.

   

Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă
Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Este unul dintre membrii partidului care ies cel mai mult în evidență. Diana Șoșoacă surprinde, de această dată, cu declarația sa de avere. Documentul a fost publicat pe site-ul Senatului și arată că Diana Șoșoacă are mai multe terenuri, locuințe, conturi bancare cu mii de euro, dar și obiecte de artă, care valorează 5000 de euro.

La toate acestea se adaugă și un autoturism, mai exact, un Opel Corsa, achiziționat în anul 2015. În ceea ce privește terenurile, Diana Șoșoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei de tip intravilan, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovita. În ceea ce privește locuințele, Șoșoacă are două apartamente, dar și o casă de vacanţă, iar legat de conturile bancare, sunt patru la număr. Conturile bancare au sume între 7.000 lei și 35.000 lei, toate însumează peste 15.000 de euro.

Diana Șoșoacă deține și un cabinet de avocatură (Diana Șoșoacă are la bază profesia de avocat), ”Cabinetul de Avocatură Ivanovici”, anul trecut încasând suma de 250.000 de lei. Aici, soțul său este anagjat ca secretar și câștigă 28.000 de lei pe an.