Ce avere are milionarul Ioan Niculae, aflat în stare gravă cu Covid-19 la ATI. Cifrele sunt imense

Milionarul Ioan Niculae este în stare gravă cu coronavirus la secția de Terapie Intesivă a Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală. Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România duce o luptă grea cu boala și se zbate între viață și moarte, spun medicii. Cu toate că de-a lungul timpului a acumulat o avere colosală, în ultimii ani, aceasta s-a diminuat.

   

Ce avere are milionarul Ioan Niculae
Milionarul Ioan Niculae a ajuns, sâmbătă, în stare critică la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală, în urma infectării severe cu coronavirus, trasmite gândul.ro. Medicii nu-i dau șanse de supraviețuire. De-a lungul timpului, Ioan Niculae a fost cunoscut pentru averea sa colosală, dar se zvonește că în ultimii ani aceasta s-a diminuat, potrivit cancan.

”Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”,a precizat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat, pentru gândul.ro.

Ultimele estimări arată că cifrele de afaceri ale lui Ioan Niculae au scăzut de la 1,7 miliarde de euro în 2013 la circa 700 milioane de euro. Anul 1994 a fost unul de glorie pentru milionar. Împreună cu un partener britanic a înființat firma Interagro. Cu timpul, Interagro a devenit unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. Ministerul de Finanțe arată că în urmă cu patru ani, grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați.

Ioan Niculae, probleme cu legea
În anul 2015 milionarul s-a confruntat cu câteva probleme cu legea. El a fost condamnat de Curtea de Apel București la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul “mită la PSD”.

Amintim că milinarul este acum patronul Astrei Giurgiu, care din punct de vedere al infectării cu coronavirus, nu duce prea bine. În urmă cu câteva zile, Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei Giurgiu a spus că tot managemantul este confirmat pozitiv cu Covid-19.

“Deci tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, precizat Bogdan Mara în urmă cu doar câteva zile.