Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Latifundiarul din Pipera a pierdut mulți bani în ultimii ani

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Afaceristul a figurat timp de mulți ani în topurile celor mai bogaţi oameni din România. Anul trecut, averea sa era estimată la 400-450 de milioane de euro, însă din cauza scăderii prețurilor terenurilor, averea lui a scăzut considerabil.

   

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali?
Gigi Becali este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din România. Afaceristul și-a arătat întotdeauna opulența în care trăiește și nu s-a sfiit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta. Acum, când s-a afișat topul celor mai bogați români, se pare că averea lui Gigi Becali a scăzut considerabil.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? În topul Forbes, afaceristul este trecut cu o pierdere considerabilă după ce au scăzut prețurile terenurilor, dar, în clasamentul Capital însă, este pe locul 12, păstrându-și același nivel ca anul trecut, scrie prosport.ro.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri din Pipera are o avere între 350 și 450 de milioane de euro, iar cele mai bănoase afaceri ale sale sunt din imobiliare și construcții. De asemenea, în topul celor mai bogați oameni din sport, Gigi Becali se păstrează pe locul doi, imediat după Ion Țiriac.