Ce avere are de fapt Bianca Drăgușanu. O vei privi cu alți ochi: iată de ce aleargă după bărbați cu bani

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc.(Console si accesorii gaming) Veniturile prezentatoarei TV nu sunt deloc de neglijat. Salariul de la Kanal D al blondei reprezintă doar o parte. Pentru că Bianca mai deține o adevărată “fabrică de bani”. CANCAN.RO, vă dezvăluie, în premieră, cât a câștigat vedeta, din rochii, doar în ultimul an.

   

Cu siguranță, multă lume s-a întrebat de unde își permite Bianca Drăgușanu toate lucrurile scumpe din viața ei.

DAS (Departamenul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a descoperit detalii uluitoare despre averea blondinei. Potrivit unor cifre oficiale, firma pe care Bianca a deschis-o în 2014 împreună cu prietena ei – și care are 10 angajați și o cifră de afaceri de aproximativ un milion și jumătate de lei – a înregistrat anul trecut un profit fabulos.

Mai exact, în 2017, afacerea cu haine i-a rotunjit conturile Biancăi cu aproximativ 100.000 de euro.

Zilele trecute, CANCAN.RO, a întâlnit-o pe senzuala prezentatoare TV, pe străzile din Capitală. La primele ore ale dimineții, vedeta Kanal D a plecat în grabă de acasă și s-a dus glonț la atelierul de croitorie.

După ce și-a parcat bolidul de lux, Bianca Drăgușanu a intrat repede în atelier. Afacere pe care o conduce cu o mână de fier, iar dovadă stau și profiturile consistente pe care le are firma.

ianca Drăguşanu a devenit mămică în urmă cu aproape doi ani. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Bianca forma, la momentul respectiv, un cuplu cu tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013.

Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis, de curând, să meargă pe drumuri separate în viață.