Ce avere a lasat in urma Ilie Balaci! Cati bani avea in conturi marele fotbalist care a decedat duminica, la varsta de 62 de ani

Ilie Balaci a lasat in urma o avere impresionanta, castigata in anii de antrenorat. Ilie Balaci, una dintre legendele fotbalului romanesc, s-a stins din viata fulgerator duminica, la varsta de doar 62 de ani.

   

Marele fotbalist a murit din cauza unui stop cardio-respirator, medicii sositi la fata locului nereusind sa il aduca inapoi la viata nici dupa manevre de resuscitare care au durat zeci de minute.
Ilie Balaci a lasat in urma o avere impresionanta, majoritatea banilor fiind castigati in perioada in care a antrenat diferite echipe in zona Golfului.

Ilie Balaci a marturisit intr-un interviu ce salariu avea pe postul de antrenor:

“La inceput, aveam salariu de 10.000 de dolari pe luna si m-am rugat ca toata viata sa traiescu cu salariul asta. Dupa ce am cucerit trofee, am trecut la alt nivel, la 100.000 de dolari pe luna”, a dezvaluit Ilie Balaci.

In toata cariera lui de antrenor Ilie Balaci a strans in conturi milioane de dolari. Placerea “vinovata” a fostului fotbalist au fost masinile.

Ilie Balaci detinea nu mai putin de sase masini. Autoturismul lui preferat era un Mercedes, care a avut un cost de achizitie de peste 100.000 de euro.