Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 57 de ani

Ducii de Sussex au fost prezenți, duminică, la Coworth Park din Ascot, acolo unde s-a desfășurat Audi Polo Challenge. Meghan și Harry și-au ales ținute casual pentru evenimentul a avut loc chiar în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 57 de ani.

   

Meghan Markle a avut parte de o transformare de look după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, dar se pare că, pentru evenimentul care a avut loc pe 1 iulie la Ascot, fosta actrița a revenit pentru câteva momente la alegerile vestimentare din trecut, potrivit Daily Mail.

Ducii de Sussex au sosit pentru a participa la Audi Polo Challenge îmbrăcați lejer.


Meghan, încălțată cu niște balerini negri, a purtat o pereche de blugi negri și un tricou alb, o pereche de ochelari și o pălărie marca Madewell, iar prințul Harry a purtat, până să se schimbe în echipamentul de polo, un tricou gri și o pereche de pantaloni albi.

Mai târziu, Meghan s-a schimbat într-o rochiță lejeră, de vară.

La meciul de polo au fost prezenți și Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian. Cei doi sunt prieteni apropiați ai cuplului regal.

La fiecare eveniment la care apare, Ducesa de Sussex are toți ochii ațintiți asupra ei. Meghan a fost criticată de mai multe ori după ce conformiștii au considerat că a încălcat, într-un fel sau altul, protocolul regal.