Ce ar spune obiectele neînsuflețite dacă ar putea VORBI, în 10 ilustrații amuzante!

Vi se întâmplă des să vă gândiți la faptul că luați lucrurile din jurul vostru pe gratis? Da, mă refer la obiectele neînsuflețite, cele care ne servesc cu fidelitate în fiecare zi, îndeplinindu-și atribuțiile, fără să se plângă….doar pentru că nu au darul cuvintelor, spre deosebire de noi. Dar dacă ele ar putea vorbi, oare ce ne-ar transmite? Ce ne-ar spune alarma care ne trezește dimineața sau frigiderul la care dăm fuga atunci când vrem ceva bun de ronțăit?

   

Astăzi, vă propunem să aruncați o privire peste aceste 10 ilustrații distractive și să aflați discursul nerostit al obiectelor neînsuflețite!

1. Cu siguranță ți s-a întâmplat să-ți pierzi șoseta din când în când, dar știai cât de încăpățânată poate fi? Nu? Aflați acum!

2. Cel mai dureros lucru care ni se poate întâmpla este să ne lovim cu piciorul de dulap. Mă întreb dacă uneori o face intenționat.


3. Conflictul dintre generații: ceasul vs. calculatorul. Oare cine este câștigătorul?

4. Urăști alarma de dimineață, însă ea îți vrea doar binele. Are grijă să ajungi mereu acolo unde trebuie, chiar la timp. Dar cum poți rezista ispitei matinale a patului? Voi reușiți?


5. Frigiderul nu este așa de încântat ca tine de fiecare dată când alergi spre el… mai ales dacă e din 5 în 5 minute.


Pag Anterioara1 din 2