Ce a postat pe internet Monica Gabor, la scurt timp după ce s-a aflat de despărţirea lui Irinel Columbeanu de iubită

Irinel Columbeanu şi Oana Cojocaru şi-au spus adio după o relaţie de câteva luni. Deşi păreau fericiţi, iată că lucrurile nu au stat foarte bine între ei, iar cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

   

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul potrivit căruia Irinel Columbeanu s-a despărţit de Oana Cojocaru, Monica Gabor, fosta sa soţie, a postat o fotografie pe reţelele sociale prin care i-a pus pe fani pe gânduri.
Monica Gabor a postat o imagine cu ea şi cu Irina de când era aceasta mică, imaginea fiind făcută, cel mai probabil, în curtea reşedinţei din Izvorani, acolo unde a locuit până să se despartă de Irinel Columbeanu. Să fie acesta un semn că Monicăi Gabor îi este dor de viaţa trăită alături de Irinel Columbeanu? Vom vedea dacă aşa este sau dacă fotografia postată este doar o întâmplare.

Din multe puncte de vedere, ruptura dintre Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru a fost una inevitabilă. Tensiuni și momente neplăcute s-au aflat la baza deciziei de a se despărți, informează Cancan.

Speculații despre despărțirea dintre Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au existat de multă vreme, iar o mică confirmare a venit săptămâna trecută, cândmilionarul s-a afișat la un eveniment monden singur-singurel.