Ce a păţit un tânăr care şi-a dorit să meargă la femei uşoare! A ajuns la tipă, dar apoi…


Un tânăr a povestit despre o întâmplare amuzantă petrecută atunci când a dorit să aibă parte de senzaţii tari cu o femeie uşoară.

Acesta a ajuns la adresa oferită de tânără, însă a avut parte de o serie de întâmplări mai puţin obişnuite. „La telefon se recomandă de 20 de ani, la faţa locului are cel puţin 25. După ce am urcat, am scanat locaţia şi am văzut o uşă fumurie prin care nu se vedea nimic, care era închisă. Întreb ce e acolo, cică n-are acces, aşa a închiriat apartamentul şi e închisă, nu poate să intre acolo. Mă, să dea dracu’, p’asta n-am mai auzit-o. Am stat puţin şi am gândit cu capul de sus, am cerut banii înapoi şi am plecat. Bănuiala mea e că acolo era peştele, uşa fiind fumurie, şi nevăzând ce se află dincolo, erau şanse şi să fiu actor într-un film porno, canapeaua fiind faţă-n faţă cu uşa.”

Loading...
Loading...

Însă, totul s-a terminat cu bine pentru ghinionistul tânăr, deoarece a reuşit totuşi să facă şi ceva distractiv, prinzând pokemoni în faţa blocului unde a avut dezamăgirea carnală. „Partea bună e că în faţa blocului e un Pokestop, aşa că n-am fost degeaba.”