Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui: ”Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”

Regulile sunt sfinte în familia lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera le-a impus o condiție soției și fiicelor sale, atunci când sunt la masă. În caz contrar, milionarul se înfurie foarte tare.

   

Ce a impus Gigi Becali soției și fiicelor lui: ”Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”
Gigi Becali a dezvăluit, de curând, cum decurg lucrurile în familia lui. Lafitundiarul a precizat că atunci când ia masa cu soția și fiicele lui trebuie să se țină cont de o regulă. Mai exact, milionarul este deranjat de televizor atunci când mănâncă și simte nevoie de liniște. Astfel, a cerut ca televizorul să fie închis în timpl mesei, în caz contrar, se ridică și pleacă.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație ”, a spus Gigi Becali la Prosport.


Gigi Becali vrea să se retragă în munți
Într-un interviu mai vechi, Gigi Becali a mărturisit că peste ani i-ar plăcea să se retragă în munți, la o mănăstire. Însă, soția și fiicele sale nu sunt de acord.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani ”, a spus Gigi Becali.

Mai exact, Gigi Becali plănuiește ca să se retragă la Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. A fost fascinat de frumusețea locului atunci când l-a vizitat pentru primaa oară, în 2018. Însă, din 2019, nu a mai trecut pe acolo, posibil din cauza pandemiei care a năvălit în țara noastră în februarie 2020.