Caz șocant în Filipine. O minoră de 13 ani a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat de 48 de ani

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în Filipine, după ce o minoră de numai 13 ani a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat de 48 de ani.

O nuntă de-a dreptul halucinantă a avut loc în orașul Mamasapano, Filipine. O minoră de numai 13 ani pe nume Asnaira Pamansag Mugaling s-a căsătorit cu un bărbat de 48 de ani și a devenit, astfel, cea de-a 5-a soție a lui Abdulrazak Ampatuan.

La eveniment s-au făcut și fotografii, iar în imagini, copila de numai 13 ani a fost prezentată în timp ce este sărutată pe obraz de către proaspătul ei soț.

Șocant este faptul că micuța va trebui, de acum încolo, să aibă grijă și de copiii soțului său, proveniți din celelalte căsnicii, care sunt, însă, de vârsta ei. „Când Asnaira va avea 20 de ani, atunci va fi pregătită să rămână însărcinată”, a transmis bărbatul, potrivit presei internaționale.

O copilă din Timiș a fost batjocorită de propriul tată
Un caz șocant a avut loc în Timiș, acolo unde o copilă de numai 14 ani a fost abuzată ani de-a rândul de către propriul său tată. De parcă nu ar fi fost suficient, minora a rămas chiar și însărcinată cu monstrul care a supus-o unor chinuri greu de imaginat.