Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor, în timpul petrecerii organizată în arest la domiciliu

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor. Alex Bodi ar fi organizat un mare chef în timp ce se afla la domiciliu. Petrecerea ar fi durat trei zile, ca-n povești, iar cei care au întreținut evenimentul au fost Florin Salam, Elis Armeanca și Tzanca Uraganu. În tot acest timp, se pare că Bianca Drăgușanu avea grijă de copilul fostului soț, căruia, potrivit gurilor rele, el ar fi uitat să-i plătească pensia alimentară.

   

Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor, în timpul petrecerii organizată în arest la domiciliu
Câți bani le-a dat Alex Bodi lăutarilor. Alex Bodi se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane și șantaj. Dar ca orice inculpat care se respectă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a organizat o mare petrecere acasă la el, în locuința sa de cinci stele la Tunari. Dornic să se distreze alături de prietenii săi, Alex Bodi nu a mai stat pe gânduri și i-a chemat pe cei mai buni lăutari din România acasă la el, pentru a putea petrecere cum se cuvine. Florin Salam, Tzanca Uraganu și Elis Armeanca au fost maneliștii care s-au ocupat ca toată lumea să se simtă bine. Astfel, dedicațiile au fost numeoase, precum și băuturile fine, iar Bodi le-ar fi dat lăutarilor sume imense de bani pentru a cânta pentru invitații de vineri până duminică. Mai exact, Alex Bodi a cheltuit peste 20.000 de euro, semn că micile probleme cu DIICOT nu i-au afectat deloc afacerile.

Potrivit Spynews.ro, duminică, în timp ce Bodi se refăcea după petrecere, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce avea grijă de fetița omului de afaceri și a Iuliei Sălăgean. Bianca le-a făcut fetițelor toate poftele, au mers în magazine și le-a cumpărat rochii, jucării, dar și cărți. De asemenea, cele două erua foarte fericite, dansând prin mall și răzând.