Cati bani cerea Daniela Crudu pentru o partida de amor. Ce tarife practicau alte vedete de pe piata

Daniela Crudu a fost bănuită ani buni că face sexi pe bani, iar confirmarea oficială a fost oarecum făcută. Fosta sistentă TV a fost pomenită într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat inclusiv cu arestări.

Daniela Crudu a ținut-o între-o veselie când a fost acuzată, în urmă cu trei ani, că face sex pe bani. Chiar dacă se vorbea la vreme respectivă despre un dosar de prostituție, instrumentat de procurori, vedeta nu a lăsat să se vadă că este afectată, mai ales că nu era prima dată când i se puneau în spate aceste acuzații.

Acum câtiva ani, s-a auzit ca întreține relații sexuale cu Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro, lucru oarecum confirmat în momentul în care paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o în fața casei lui Neculaie de la Brașov. Momentul adevărului a fost acela când Leo de la Strehaia a acuzat-o că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte de pomină cu el.


Loading...
Loading...

Deși Cruduța a negat totul, puțină lume i-a dat crezare. Totuși, în perioada când a fost iubita lui Mihai Costea, asistenta tv s-a rupt total de gașca de prietene pe care o avea, însă cu care a reluat relațiile în momentul în care s-a despărțit de fotbalist.

Simona Trașcă se vindea ieftin
Cea supranumită „Pamela de Romania”, Simona Trașcă s-a aflat și ea pe lista anchetatorilor în dosarul de proxenetism. Ea a devenit cunoscută după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Dan Negru, iar apoi a continuat să aibă o mulțime de relații eșuate, cele mai multe cu bărbați străini de lumea showbiz-ului.

Pag Anterioara1 din 2