Cătălin Botezatu, infectat cu Covid: „Mi-a fost foarte frică”. Designerul a mai suferit o operație

Cătălin Botezatu a mărturisit că nu a scăpat nici el de COVID-19. A mărturisit recent că a avut o formă uşoară a bolii, însă tot s-a panicat, mai ales că a avut o sumedenie de probleme de sănătate în ultimii ani.

   

„Da, am avut COVID. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc. Dar am avut o formă ușoară.

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a povestit creatorul de modă Cătălin Botezatu, conform libertatea.ro.

„Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor.

Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație, pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită”.

Cătălin Botezatu se poate considera un norocos și o recunoaște și el. A reușit să scape de cancer și a primit șansa unei noi vieți.

”Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai spus creatorul de modă, greu încercat de viață la cei 54 de ani ai săi.