Câtă putere mai poate să aibă!?! Dragnea schimbă fața politicii din România

dragnea

Liviu Dragnea a făcut apel împotriva sentinței Tribunalului București, de confirmare a noii conduceri a PSD, stabilită la Congres, primul termen de judecată fiind joi

   

Astazi va avea loc primul termen al procesului pe care Liviu Dragnea l-a intentat PSD, în care fostul lider solicită dizolvarea partidului. Potrivit portalului instanțelor, joi va avea loc primul termen al dosarului aflat pe rolul Curții de Apel București, care are ca obiect „partide politice modificări acte constitutive – statut – organe de conducere”.

Liviu Dragnea a făcut apel împotriva sentinței Tribunalului București, care a respins, în dată de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului legată de deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel nouă conducere social democrată.

Liviu Dragnea aduce că argument, în susținerea cererii sale, dosarul angajărilor fictive care i-a adus 3 ani şi şase luni de condamnare şi executare la Rahova.

Astfel, în solicitarea de intervenție înaintată instanței, Dragnea afirmă că, ținând cont că cele două angajate DGASPC care au lucrat la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii, conduce la dizolvarea acesteia.